ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FIMOSIN® GEL

Ιατροτεχνολογικό βοήθημα CE τοπικής χρήσης για τον έλεγχο της βλεννοδερματικής υπέρ-δραστικότητας στην  περιοχή των γεννητικών οργάνων  στην παιδιατρική ηλικία.

 • Ερυθρότητα
 • Οίδημα
 • Καύσος
 • Κνησμός
 • Επίλυση των φυσιολογικών φιμώσεων και τη μετεγχειρητική θεραπεία των παθολογικών φιμώσεων στα αγόρια και των χειλικών συμφύσεων στα κορίτσια.

ALIATOP® – Ρευστή Κρέμα

Ιατροτεχνολογικό βοήθημα CE τοπικής χρήσης για την συμπτωματική θεραπεία του κνησμού, της αίσθησης καύσου, δερματικού εξανθήματος κατά τη διάρκεια χρόνιων / υποτροπιαζόντων φλεγμονωδών νόσων του δέρματος.

 • Ατοπική δερματίτιδα
 • Ερεθιστική δερματίτιδα
 • Αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής
 • Έκζεμα
 • Υπεραλγησία
 • Αλοδυνία

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

SAGINIL® GEL

Ιατροτεχνολογικό βοήθημα CE τοπικής χρήσης για τη συμπτωματική θεραπεία του κνησμού, καύσου, ερεθισμού,  πόνου στην είσοδο του κόλπου, δυσπαρευνίας, κατά την διάρκεια αιδιοκολπίτιδας, βακτηριακής κολπίτιδας, αιδοιίτιδας εξ επαφής, του προθαλάμου του αιδοίου, αιδοιοδυνία (πόνο του αιδοίου), δερματοπάθειες του αιδοίου.

SAGINIL® OVULI – Κολπικά Υπόθετα

Ιατροτεχνολογικό βοήθημα CE για την ομαλοποίηση της αντιδραστικότητας του κολπικού βλεννογόνου και της αιδοιοκολπικής περιοχής.
Συμπτωματική θεραπεία του  ερυθήματος, οιδήματος, καύσου, κνησμού, κολπικής ξηρότητας, υπεραλγησίας, νευροπαθητικού  πόνου.

ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

NORMAST® 600 mg Δισκία

PALMITOILETANOLAMIDE ultra-micronized 600 mg

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (FSMP). Χωρίς γλουτένη.

Στη φάση αντιμετώπισης των χρόνιων επώδυνων διαταραχών περιφερικού και κεντρικού πόνου, εξασφαλίζει την ταυτόχρονη επίδραση στους μηχανισμούς του cross-talk μεταξύ περιφερικών μαστοκυττάρων και μικρογλοίας νωτιαίου.

Δοσολογία: 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα σε επαναλαμβανόμενους κύκλους των 30 έως 60 ημερών σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού.

Συσκευασία: 60 δισκία.

NORMAST® 600 mg Μικροκοκκία

PALMITOILETANOLAMIDE ultra-micronized 600 mg (μικρόκοκκοι για χρήση υπογλώσσια).

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (FSMP). Χωρίς γλουτένη.

Στη φάση όξυνσης ή επιδείνωσης του νευροπαθητικού πόνου, εξασφαλίζει  ταχεία και στοχευμένη δράση  στη μικρογλοία του νωτιαίου εμποδίζοντας την κεντρική ευαισθητοποίηση και τη νευροφλεγμονή στην σπονδυλική στήλη.

Δοσολογία: 1 φακελάκι 2 φορές την ημέρα για 10 ημέρες σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού.

Συσκευασία: 20 φακελίσκοι.

NORMAST® MPS 300 mg + 600 mg Μικροκοκκία

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (FSMP). Χωρίς γλουτένη.

Λειτουργική σύνδεσης μεταξύ παλμιτοϋλαιθανολαμίδιου μικρονιζέ (ΡΕΑ-M® μέγεθος σωματιδίων 2,0 έως 10,0 microns) 300mg που  δρα στον αλγαισθητικό / φλεγμονώδη πόνο και παλμιτοϋλαιθανολαμίδιο υπέρ- μικρονιζέ (ΡΕΑ-um®: 0.8 ÷ 6.0 micron με μέγεθος  σωματιδίων) 600mg που ενεργεί στο νευροπαθητικό πόνο, αποτελεί την πρώτη πολυτροπική θεραπεία σε σύνδρομα μεικτού πόνου όπως ινομυαλγία και αλγοδυστροφία, επιτρέποντας στον ειδικό να παρέμβει,  ταυτόχρονα και με μία μόνο χορήγηση, στον κεντρικό και περιφερειακό νευροφλεγμονώδη στόχο.

Δοσολογία: Το Normast® MPS Μικροκοκκία λαμβάνεται υπογλώσσια 1 ή 2 φακελίσκοι  την ημέρα σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού.

Συσκευασία: 20 φακελίσκοι.

NORMAST® MPS 300 mg + 600 mg Εναιώρημα

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (FSMP). Χωρίς γλουτένη.

To Normast® MPS Εναιώρημα προκαλεί ταυτόχρονη ρύθμιση των μη νευρωνικών κυττάρων (μαστοκύτταρο και μικρογλοία) με ταυτόχρονη παρέμβαση στον περιφερικό και κεντρικό νευροφλεγμονώδη στόχο. Ενδείκνυται ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους ασθενείς.

Δοσολογία: 1-2 φιαλίδια ημερησίως του Normast® MPS Εναιώρημα σε μετά-τραυματική θεραπεία για συνεχή περίοδο 30 έως 60 ημερών σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού.

Συσκευασία: 20 φιαλίδια.

ALGONERV® Κρέμα

Ιατροτεχνολογικό βοήθημα CE για τοπική χρήση, υπό ιατρική επίβλεψη στη συμπωματική θεραπεία της δερμοεπιδερμικής νευραλγίας, συμπεριλαμβανομένων των τύπων που προκύπτουν από  μόλυνση.

Συσκευασία: Σωληνάριο των 100 ml.